Á.F.F

Általános Felhasználási feltételek!
 
Speakers.hu ® Team  free szervereinek használatához kijelentem, hogy Logóját megjelenítem a weboldalamon, weboldalunkon (klán esetén), Face Book oldalamon, Face Book oldalunkon. Amennyiben, ha ezt saját szoba, vagy szerver igénylésének időpontjában nem tudom, leellenőrizhetően felmutatni, akkor elfogadom , hogy a Speakers.hu ® Team  saját szoba, vagy szerver iránti igény -em -ünket 99%-ban elutasítja! 
 
Kijelentem, hogy elolvastam a feljebb található 
 
- § Alap szabályok 
- § Tiltott tevékenységek 
- § Jogok - Power fokozatok 
- § Szobák készítése 
- § Ikon igénylés - használat 
- § Banner igénylés - használat 
- § Avatar feltöltés - használat 
- § Fájl feltöltés - letöltés 
- § Felhasználási Feltételek 
- § Jogi nyilatkozat 
 
§ Kijelentem, hogy elfogadom és be is tartom a Speakers.hu ® Team  szerver használatára vonatkozó szabályokat, amiket elolvastam értelmeztem és tudomásul is vettem. 
 
§ Az ADMIN-ok utasításait kérdés nélkül végrehajtom! 
 
§ Elfogadom, hogy a Speakers.hu ® Team  free szerverein a virtuális szerverek ikonjait nem lehet megváltoztatni! 
 
§ Elfogadom, hogy a Speakers.hu ® Team  free szerverein a virtuális szerverek banner helyein csak is a Speakers.hu ® Team  logói, bannerjei szerepelhetnek! 
 
§ Hozzájárulok, hogy a Speakers.hu ® Team  free szerverein virtuális banner helyén saját logókat, bannereket jelenítsen meg! 
 
§ Hozzájárulok, hogy a Speakers.hu ® Team  free szerverein egyaránt, hogy a szerver cseten, vagy szoba cseten bizonyos időközönként (=<0,5h) vagy akár felugró üzenetben minden belépéskor közöljön velem információkat! 
 
§ Elfogadom, hogy a Speakers.hu ® Team  free szerverein a virtuális szerver neve csak is a Speakers.hu ® Team által beállított, megadott név lehet! 
 
§ Elfogadom, hogy a Speakers.hu ® Team szerverein a virtuális szerver neve mellett ott kell szerepelnie a "Speakers.hu ® Team ", ilyen formában: szerver név (klán név) - by - Speakers.hu ® Team , azaz > OHG - by - Speakers.hu ® Team. 
 
§ Elfogadom, hogy TILOS a Speakers.hu ® Team  free szervereinek, valamint ezen szervereken található szobáinak, alszobáinak a tovább értékesítése, bérleti jogok kiosztása, eladása! 
 
§ Ha a szabályzat bármely pontját megsértem, hozzájárulok, hogy a Speakers.hu ® Team  szerveriről ideiglenesen, de akár véglegesen kizárjanak és az általam működtetett szobákat ideiglenesen zárolják, vagy akár véglegesen töröljék! 
 

Speakers.hu ® Team

Ingyen Team Speak 3 Szerver, Ingyen Team Speak 2 Szerevr, Ventrilo Szerver Játékosoknak, Klánoknak! Team Speak Szerver.

Free Team Speak 3 Server, Free Team Speak 2 Server, Free Ventrilo Server For Players, Clans! Team Speak Server.  

Free Team Speak Hosting.

 

 • Speakers.hu ® Team
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.


  Továbbra is állunk rendelkezésetekre 2019 ben is.
 • wpde00ae4f
  Príma Klíma Technika
 • houservice-white-logotelefon