§ JOGI NYILATKOZAT §

Speakers.hu ® Team minden írott és képi anyaga (szabályok, írások, képek, ikonok) a Speakers.hu ® Team tulajdonát képezik, felhasználásuk kizárólag előzetes írásbeli hozzájárulás esetén engedélyezett! 

Speakers.hu ® Team  free szerver szolgáltatás használhatóságáért nem vállal felelősséget és nem garantálja a zavartalan működést. Nem garantálja továbbá, hogy a szolgáltatás végérvényesen elérhető marad, valamint az ilyen szerverekre feltöltött anyagok, ikonok, fájlok meglététért, megmaradásáért sem vállal felelőséget. 

Speakers.hu ® Team  -nek nem áll módjában "egy" felhasználó által tönkretett szerver (szabotázs), eredeti szoba, jogi struktúrájának visszaállítása, mert ez nem tekinthető szolgáltatói hibának! Erre vonatkozóan a szerver helyre állítása szabotázs után, fejezet tér ki.

Speakers.hu ® Team  nem vállal felelősséget sem a free szerverein a felhasználok közt elhangzottakért, a megosztott, feltöltött információkért, tartalmakért! 

Speakers.hu ® Team  nem ad engedélyt szolgáltatásainak a továbbértékesítésére, ebből adódóan nem is vállal felelőséget a tudtán kívüli értékesítésből származó bármilyen jellegű kellemetlenségért, kárért. Ha valakit ilyen tevékenységen kap, azonnal törli a rendszerből az általa használt minden egyéb adattal: virtuális szerver, szobák, felhasználók, jogok, stb ….

A Speakers.hu ® Team  szervereit, valamint ezen szervereken található szobákat, alszobákat tovább értékesíteni, bérleti jogokat osztani, eladni TILOS!

Speakers.hu ® Team

Ingyen Team Speak 3 Szerver, Ingyen Team Speak 2 Szerevr, Ventrilo Szerver Játékosoknak, Klánoknak! Team Speak Szerver.

Free Team Speak 3 Server, Free Team Speak 2 Server, Free Ventrilo Server For Players, Clans! Team Speak Server.  

Free Team Speak Hosting.

 

 • Speakers.hu ® Team
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.


  Továbbra is állunk rendelkezésetekre 2019 ben is.
 • wpde00ae4f
  Príma Klíma Technika
 • houservice-white-logotelefon